8. huhtikuuta 2017

Tiimitapaaminen ja kuulumisia

Mulla on tosi paljon postauksia toteuttamatta, Lapistakin piti tehdä. Tai kai mä sen teen nyt huhtikuussa sitten. :D YouTubenkin puolella on todella hiljaista ollut ja videoiden perään on kyselty kovasti. Voisin joku päivä kuvailla vaikka Petran kanssa jonkun tallivideopostauksen.


SM-kisojen myyntivarusteiden teko stressaa, sillä aloin tositoimiin oikeastaan vasta noin viikko sitten. Mitenkään paljoa en ole siis vielä saanut aikaiseksi. SM-kisoihin treenailu sentään on sujunut ihan hyvin, vähän vielä tarvisi kuntoa ja asennetta hioa, että jaksaisin ratsastaa radan täysillä loppuun. Täytyisi vain saada päähän se, että radan jälkeen on aikaa hengähtää, eikä radalla tarvitse säästellä voimia. Vähän kyllä jännittää, kun ei tänä vuonna pääse välttämätkokeilemaan kisatilannetta ennen SM:eitä, on se kisoissa hyppääminen kuitenkin ihan erilaista kuin kotioloissa. Tai Harmoniatallilla olisi taas kisat 16.4., mutta tietenkin juuri se päivä olisi ainut mahdollinen juhlia sukulaissynttäreitäni niin täytyy vähän neuvotella vielä, pääsisinkö mitenkään kisaamaan... :D

Jos nyt itse asiaan, eli kisatiimin tapaamiseen viikko sitten!


Ensimmäisenä Viivi piti meille kouluvalmennuksen, jonka menin Doralla. Taivuttelimme pääty-ympyröillä käynnissä jonkin aikaa aluksi. Dora olisi ehkä voinut vähän paremmin kävellä eteenpäin, mutta ihan hyvin meni. Ravissa menimme lisättyä ravia pitkät sivut, lyhyet sivut harjoitusravia ja keskellä pysähdys, sekä kolmen askeleen peruutus, ja niin edelleen. Samaa menimme myös käynnissä. Lisätty ravi onnistui ihan hyvin, vaikka viime aikoina tuo korkeatasoisempi koulun meneminen onkin ollut aika vähissä. Käynnin lisääminen taas on aina ollut jotenkin vaikeaa, sillä se liike alkaa äkkiä pysähtyä ja meno näyttää espanjalaiselta käynniltä.

Laukka oli jonkin sortin katastrofi. Ponit ei oikein pysynyt hallinnassa ja Dorakin pukitti kerran parin ryöstämisen ohella. Noh, kyllä me lopuksi onnistuttiin ihan hyvin laukkaamaan. Mentiin myös sellaista tehtävää, että ravattiin pääty-ympyrä, nostettiin laukka lyhyen sivun keskellä, laukattiin lävistäjä ja ennen kulmaa siirryttiin raviin. Mentiin tätä myös niin, että laukattiin vastalaukka vielä puoli kierrosta lävistäjän jälkeen.

Kouluvalmennuksen jälkeen mentiin sisälle syömään ja aloiteltiin tiimipaitojen painamista, mutta lopulta päädyttiin siihen tulokseen, että painetaan paidat ihan varmasti vedenkestävällä maalilla, niin paitoja uskaltaa varmasti pestä (tietenkin huomattiin tämä vasta meillä). Jätettiin myös loimien painaminen seuraavalle kerralle.

Sen jälkeen Viivi piti kaksi estevalmennusta meille. Menin molemmissa Netalla ja hypätiin paljon erilaisia tehtäviä, sekä rataa. Netta oli aika energinen ja temppuili vähän lähestyessä esteille, mutta meni kyllä tosi kivasti. Meillä piti olla myös maastoestevalmennus, mutta jätimme sen pitämättä.


Hannan ihana Nosse ♡


Lopuksi vielä testailtiin toistemme heppoja ja annoin Netallakin mennä sileällä. Hanna alkoi muuten hoitamaan Nettaa, kun Helmi ja Oona eivät ainakaan aktiivisesti enää käy hoitamassa.Netan kuolaimet ja korvahuppu ovat kyllä tyylikkäästi. :D Oli kyllä oikein kiva lauantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen!